zaterdag 1 juni 2019

W&D 2018: 10K

Yes! De dag (naja, meer nacht) van de 10K! Avond ervoor al alles klaar gelegd, zodat we 's nachts niet hoeven na te denken of we iets vergeten zijn. Ik had de avond ervoor een bagel met wat zuivelspread gekocht als ontbijtje. Mijn outfit was geïnspireerd op de 10K thema: Chef Louis van de Kleine Zeemeermin. Om 3:30 gingen de eerste bussen en daar zaten wij ook in. Wij zaten in het Aruba gebied, en hadden zicht op de bussen die geparkeerd stonden.
De start was vanuit de parkeerplaats van Magic Kingdom, je loopt 4 mijl over snelwegen en de laatste 2 mijl ga je door Epcot.



 De wachttijden klopten niet helemaal. Ik denk dat wij 40min hebben gewacht op Lumiere (ondanks dat we in de eerste bus zaten). Omdat het de eerste keer de US races was voor ons beide, hebben we 1 foto gedaan, daarna naar het toilet en vervolgens plaats nemen in corral C.



 Om 5.30 was de officiële start, en wij gingen om 5.43 de startlijn over!
Ik heb bijgehouden hoe lang de wachttijden waren. En die zijn hier een stuk korter dan in Parijs! Voor POTC 13min.


Maar 10min voor Chip & Dale!
 Backstage kwamen we Epcot binnen. Wat onwijs gaaf om hier in het donker met de grote fakkels aan te lopen!








Oswald! Maar 8min wachttijd!




I did it! 3 Characterstops, achteraf hadden we wel vaker kunnen stoppen, maar goed, we kenden de races in Amerika niet en wisten niet dat de rijen zo kort zouden zijn! Na de race zijn we ook direct naar de bussen gegaan, in plaats van dat we foto's met de medaille met de post race characters hebben gemaakt! Geen moment aan gedacht dat die er natuurlijk weer stonden... Weer ervaring rijker ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten