zondag 26 november 2017

Vervolg dag 3: na HS naar Epcot

Eventjes af en toe rusten doet een mens goed! Vandaar park hoppen we naar Epcot.

Oh really, another Magic Shot with Tinkerbel....?

Gelijk door naar The Garden Grill, een character dinner! Uniek aan dit restaurant is dat het draait! Wel leuk dat je elke keer een andere achtergrond hebt met de foto's. De characters die je ontmoet zijn Knabbel en Babbel, Pluto en Mickey. Je kunt niet een keuze maken uit het eten, maar je weet wel van te voren wat je krijgt. Het eten wordt per gang op tafel gezet, en als je meer wilt, kun je hierom vragen. De eerste hoeveelheid wordt wel aangepast aan het aantal mensen waarmee je aan tafel zit.

Voorgerecht was brood en salade. 



Hoofdgerecht was frietjes, mac & cheese, sperziebonen, kalkoen, rundvlees, worstjes, gemixte groenten en maisbrood. Als je iets bij wilde bestellen, kwamen ze met dat aparte gerecht. Dus wil je bijvoorbeeld meer boontjes, krijg je niet opnieuw de hele schaal weer. Prima systeem! 


Toetje was cake met wat vruchtjes.

Het duurt ongeveer een uur voordat het restaurant helemaal een rondje heeft gedraaid, zolang hebben wij er ongeveer gezeten. Ik vind het een aanrader! Het eten is goed, en wat je krijgt is all you can eat. Van mij mochten Chip en Dale ook wel een apart pakje aan, maakt het toch weer wat unieker. Het duurde ook helemaal niet lang voordat je je eten krijgt.

Tip: In WDW is het zo, je reserveert voor een tijd, maar dat betekend niet dat je dat tijdstip meteen naar binnen kan. Voor ons maakte dat niets uit, we wisten het. Wij waren meestal 10min voor de reservering aanwezig, en moesten soms een kleine 15min wachten totdat onze plaats klaar was. Soms konden we ook zo naar binnen.

TestTrack nog gedaan, en daarna achter het FP+ gebied voor IllumiNations het vuurwerk bekeken. Het was mooi geweest voor vandaag. Vandaag 12 characters ontmoet, en de characterlijst is aangevuld met 5 nieuwe!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten