woensdag 13 maart 2019

WDW Marathon Weekend: 10K

Vrijdag 11 januari 2019

(Gisteren na de 5K niet zoveel gedaan, we zijn naar het natuurpark Blue Spring State Park geweest waar we wel meer dan 50 manatees hebben gezien!)

Vandaag gaat de wekker wederom om 2.50uur, we pakken weer de eerste bus. Onze outfit hebben we veranderd. Oorspronkelijk hadden we een Haunted Mansion setje voor ons beiden, maar dit waren beide tshirts. Ik heb 1x een race gelopen met een niet passend shirt onder een costuum, en ergerde me kapot aan de foto's waarbij een blauw shirt onder het witte blousje uit kwam. Dus we hebben onze lange mouwen 10K shirt aangetrokken die we kregen bij de race. Temperatuur: zo'n 9 graden. Gezien je zo'n lange tijd (ruim 2 uur) voor de start al buiten staat, vonden we korte mouwen toch echt te fris vandaag.
De route ging wederom door Epcot. Eerst ongeveer 5km buiten het park, om vervolgens Epcot bij Testtrack naar binnen te gaan, ronde world showcase, ronde Boardwalk en weer terug naar Epcot!

Pre en post race characters waren: Mickey, Minnie, Pluto en Goofy!
De race start om 5:30u 's ochtends, wij zaten in corral B (ik dacht dat het tot en met F ging?), en wij gingen om 5:38u. Waves gaan hier echt super snel, elke 2min gaat er een massa lopers over de start.
 Vrij snel was daar het eerste character. We hoorde wel wat, we zagen wel wat, maar het duurde wel een hele tijd voordat we door hadden dat het geen standbeeld was, maar dat daar echt Mary Poppins stond om ons aan te moedigen!
 Yes, door de toegangspoorten naar Epcot!

 De Rescue Rangers hadden we nog nooit ontmoet!


Genoeg entertainment onderweg! Deze Mardi Gras stelt lopers waren er ook om de lopers aan te moedigen. Hier staat helaas geen photopass fotograaf bij.

Nogal spijt gehad dat ik Jiminy Cricket tijdens de 10K Wine & Dine 2018 had overgeslagen, dus nu moest ik wel met hem op de foto! Nieuw character nummer 2!

Yes, nu een favoriet stuk van mij: Boardwalk! Het is er zo sfeervol, zo mooi, en er staan ook supporters langs de kant!

 Terwijl we in de rij voor Max stonden, kwam daar briljante costuum maker Karen Chu en haar vriend ook in de rij staan! Even een praatje gemaakt, kijk maar eens op haar website: www.myrunningcostumes.com!
Max had wel 1 van de mooiste achtergronden!






We did it! 15km gehad, nog 63 te gaan (a) Medaille nummer 2 is binnen! En benen voelen nog steeds goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten