zondag 16 oktober 2016

Vervolg zaterdag na de 5K

Wat deden we verder op de zaterdag na de 5KM?

Voor de 5K hadden we een klein ontbijtje in ons hotel Cheyenne gehad: 2 bananen en wat appelsap. Dus na de loop hadden we wel weer zin in iets. Gelukkig was het geregeld, dat je als hardloper op vertoon van je bib nog tot 12uur kon ontbijten. We zijn daarom meteen doorgelopen naar de ontbijtzaal. Wel een leuk gezicht hoor, allemaal mensen verkleed en in hardloopkleding en een paar late ontbijters die niet wisten waar ze dan nu in beland waren.

We wilden het verder een beetje rustig aan doen, oftewel niet teveel kilometers in het park zelf maken, omdat we morgen een halve marathon nog moesten lopen. Dus werd het een characterhunter dagje. Waren we blij toe dat we dat hadden besloten, want het was behoorlijk druk in het park! Eerst naar Frontierland in de hoop Woody en Jessie te vinden, maar helaas was alleen Woody er. Hij wees zelfs nog naar het handtekeningen boekje van John dat hij de handtekening van Jessie nog miste, en de CM vertelde mij dat ze er om half 2 zou zijn. (Spoiler: die hebben we niet ontmoet helaas.) 


We gingen richting Adventureland, om Kapitein Haak en Mr.Smee te ontmoeten. Om 11.15u zouden ze er zijn, en alleen Mr.Smee was er. Dat vonden we helemaal niet erg, omdat we Kapitein Haak toch nog 's ochtends hadden gezien. En ik vind Mr.Smee toch heel leuk, dus geen probleem dat hij alleen was.

Hierna zaten we om 11.30u al klaar voor Peter Pan en Wendy. Er was nog maar een korte rij, en daar zagen we toevallig Tatjana (gcf0723 op het forum) en haar vriendin. Daarbij aangesloten in de rij, zodat we wat te kletsen hadden. Al snel werd door de CM verteld dat Peter Pan nog bezig was met een strijd met Kapitein Haak en dat ze na 12:00u zouden komen, hoe laat precies wist hij niet. Naja, we zaten prima daar en zelfs bij de Pirates was vanochtend al 50min wachttijd, dus bleven we geduldig wachten. Om 12.15u kwamen ze eraan, en wat waren ze leuk! Ik had Peter Pan en Wendy nog nooit ontmoet, dus leuk om ook nieuwe handtekeningen te scoren! Ze vonden het erg leuk dat we de 5Km hadden gedaan, en Peter sprak zelfs Nederlands! Ze vonden mijn boekje zo leuk, dat ze er verder door heen bladderen. Wendy was bang dat ze er niet in stond, maar ze staat bijna helemaal op het eind. Ze vond het dan wel weer leuk dat ze op dezelfde pagina als haar broertjes staan.

Erg mooie handtekening van Wendy!
We wilden heel graag Mary Poppins en Bert ontmoeten, en ze zouden in Main Street om 12-13-14-15u er zijn werd ons verteld. 12u hadden we gemist omdat het uitliep bij Peter Pan, maar we hadden nu wel wat tijd over voor de poging van 13u. We gingen naar Hakuna Matata om wat te eten. Nou, dat was geen goed idee rond etenstijd en met drukte, de hele hal stond vol! Na 10min zag ik nog steeds niemand met eten weglopen, toen dacht ik dat we maar eerst naar Mary zouden gaan. 
Om 13uur... geen Mary... Dan maar wat eten bij Bella Notte. Ook erg druk, maar gelukkig nog wel zitplaats. Om 14u... geen Mary... We staakten onze poging maar, en zochten troost bij Tijgertje die het niet druk had. 

Hierna zijn we naar de Studios gegaan, om nog een keer de show van Mickey & the Magician te zien. Heerlijk zitten genieten van de goede show! Hierna niet zoveel bijzonders gedaan, naar het hotel gegaan, om 19u wat gaan eten bij Annette's Diner, en dat was het. Zondag zouden we er weer vroeg uit gaan voor de halve marathon!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten